AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye kol saati görmek

Kahve falında hediye kol saati görmek

Kahve falında hediye kol saati görmek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hediye kol saati gördüyseniz:

  • Erken saatlerde sizi sinirlendirebilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kol saati hediye etmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kol saati hediye almak yenileneceğine ve can bulacağına, rahat rahat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden kol saati hediye almak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hediye kol saati almak bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında altın kol saati hediye almak büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hediye kol saati görmek mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında kol saat hediye almak ertelenen bir tatile çıkılacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine işaret eder.

Kahve falında kol saati hediye edildiğini görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir