Kahve falında kelepçeli birini görmek

Kahve falında kelepçeli birini görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kelepçeli birini gördüyseniz:

  • Gücünüzü veya yaratıcılığınızı gösteremeyeceğiniz seçimler yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında kelepçelendiğini görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kelepçelenmiş görmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine delalet eder.

Kahve falında birisine kelepçe takmak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine inanılır.

Kahve falında kelepçeli bilezik görmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kelepçeli adam görmek kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kelepçe kırmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına delalettir.

Kahve falında kelepçe vurulmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında elleri kelepçelenmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir