AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapatılmış fincan görmek

Kahve falında kapatılmış fincan görmek

Kahve falında kapatılmış fincan görmek tamamen içine kapanacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sorunlar altında ezileceğine inanılır.

Kahve falında kapatılmış fincan gördüyseniz:

  • Bazı hamlelerinizi gizlice gerçekleştirmek veya diğerlerinin işlerinize karışmasını engellemek amacında olabilirsiniz.

Kahve falında kapatılmış fincan görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fincan kapatmak çok büyük çalışmalara girileceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapatılmış kahve fincanı görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kahve fincanı hediye etmek işinin aksayacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çay fincan görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kahve fincanı görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında türk kahvesi fincanı görmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına inanılır.

Kahve falında birine fincan vermek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir