AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fincan görmek

Kahve falında yeşil fincan görmek

Kahve falında yeşil fincan görmek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil fincan gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da iş birliği yaşamsal amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında yeşil kahve fincanı görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil fincan görmek fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kahve fincanı aramak hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalettir.

Kahve falında fincanda çay görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bakır fincan görmek zenginliğe sahip olunacağına, aile hayatlarını bozulacağına işarettir.

Kahve falında birine fincan vermek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine delalet eder.

Kahve falında mavi fincan görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına alamet eder.

Kahve falında sarı fincan görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir