AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kahve fincanı görmek

Kahve falında yeşil kahve fincanı görmek

Kahve falında yeşil kahve fincanı görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, para pul sahibi olacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil kahve fincanı gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek olaylara tepki verirken boyutlarının nereye varabileceğini iyi kestirmeniz gerekiyor.

Kahve falında yeşil kahve fincanı görmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boş kahve fincanı görmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kahve fincanı görmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında kahve fincanı hediye etmek istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapalı kahve fincanı görmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında kahve fincanı aramak huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, sorunların günden güne azalacağına delalettir.

Kahve falında türk kahve fincanı görmek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında kahve fincanında kalp görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir