AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırığını süpürmek

Kahve falında cam kırığını süpürmek

Kahve falında cam kırığını süpürmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, hayatından çıkaracağına, böyle işlere kalkışacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında cam kırığını süpürmek gördüyseniz:

  • Sorunları tek tek ele alırsanız başarabilirsiniz.

Kahve falında cam kırıklarını süpürmek yorulacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık cam süpürmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, işlerini hafifleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırığı süpürmek gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırık süpürmek ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına alamet eder.

Kahve falında cam kırığını süpürmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam kırıkları süpürmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kırıkları temizlemek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında cam kırığı yemek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yakında başlayacak aşk macerasına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir