AnaSayfa / Genel / Kahve falında camı kırık ev görmek

Kahve falında camı kırık ev görmek

Kahve falında camı kırık ev görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hayırlı kararlar verileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camı kırık ev gördüyseniz:

  • Plan ya da programlarınıza sadık kalmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında evde cam kırıkları görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camları kırık ev görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camı kırık ev görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık cam vazo görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam kırıkları kusmak mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında evin camını kırık görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, ağız tadına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında cam kırığı kusmak ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında kırık cam parçaları toplamak dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir