AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı bileklik görmek

Kahve falında taşlı bileklik görmek

Kahve falında taşlı bileklik görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına inanılır.

Kahve falında taşlı bileklik gördüyseniz:

  • Ne kadar fazla gayret gösterirseniz o kadar kazançlı çıkacaksınız.

Kahve falında yeşil taşlı bileklik görmek kişinin geri planda kalacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında taşlı bileklik görmek çok sevineceğine, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi taşlı bileklik görmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı taşlı bileklik görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine alamet eder.

Kahve falında taşlı bileklik takmak iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ip bileklik görmek birikim yapılacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında altın bileklik almak dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bileklik takmak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir