AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopan bileklik görmek

Kahve falında kopan bileklik görmek

Kahve falında kopan bileklik görmek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, yokluk içine gireceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine alamet eder.

Kahve falında kopan bileklik gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya özel yaşamınıza zaman ayırın.

Kahve falında renkli bileklik görmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında boncuk bileklik görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına bileklik takmak mal edineceğine, iş sahibi olacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine delalet eder.

Kahve falında pırlanta bileklik takmak çok zor günler geçireceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında bileklik düşürmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında pırlanta bileklik görmek yeterli kimse haline geleceğine, yüzünü güldüreceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil bileklik görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına delalet eder.

Kahve falında siyah boncuklu bileklik görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir