AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık bıçak görmek

Kahve falında kırık bıçak görmek

Kahve falında kırık bıçak görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık bıçak gördüyseniz:

  • Ufak bir hediye alabilir ya da bir arkadaş toplantısında bulunabilirsiniz.

Kahve falında kırık bıçak görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına delalettir.

Kahve falında sapı kırık bıçak görmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına delalettir.

Kahve falında ucu kırık bıçak görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında kanadı kırık güvercin görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kırık cımbız görmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık pencere görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına delalettir.

Kahve falında kırık cam temizlemek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık tarakla saç taramak arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir