AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık bardak yemek

Kahve falında kırık bardak yemek

Kahve falında kırık bardak yemek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine işaret eder.

Kahve falında kırık bardak yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda samimi davranmayabilirsiniz.

Kahve falında kırık bardak yemek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık bardakla çay içmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kırık cam bardak görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bardak kırık görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında cam bardak kırık görmek huzurlu bir hayat süreceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bardağı kırık görmek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalettir.

Kahve falında bardak kırığı görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık su bardağı görmek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir