AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak kırığı görmek

Kahve falında bardak kırığı görmek

Kahve falında bardak kırığı görmek hayaller kurulacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, çekilen hasretin biteceğine, parasız ve işsiz kalacağına yorulur.

Kahve falında bardak kırığı gördüyseniz:

  • Jest veya yardım talebiniz olan kişiler için gereğinden fazla harcama yapabilirsiniz.

Kahve falında kırık bardak bulmak hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kırık bardak toplamak kendisine fazlaca kar getireceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık cam bardağı görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, verilen emeğin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam bardak kırıkları görmek muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine inanılır.

Kahve falında bardak kırık görmek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık bardak görmek günahlarına tövbe edeceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına inanılır.

Kahve falında cam bardak kırığı görmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, rakiplerini mağlup edeceğine alamet eder.

Kahve falında bardak kırıkları görmek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir