AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardağı kırık görmek

Kahve falında bardağı kırık görmek

Kahve falında bardağı kırık görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına delalettir.

Kahve falında bardağı kırık gördüyseniz:

  • Hassasiyetlerinizi paylaşan bir kişiye rastlayana kadar duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında kırık bardak görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında kırık bardakta su içmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında bardağı kırık görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine işarettir.

Kahve falında bardak kırıkları toplamak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık bardaktan çay içmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, gönül kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam bardak kırığı görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kırık cam bardağı görmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine yorulur.

Kahve falında kırık bardak atmak mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir