AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörle binmek

Kahve falında asansörle binmek

Kahve falında asansörle binmek elinden gelen herşeyi yapacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asansörle binmek gördüyseniz:

  • Kimseye hayır diyememeniz, size güvenen veya tavsiyelerinize ihtiyacı olan kişilerin fazlalığı zamanınızı azaltıyor.

Kahve falında asansöre binmekten korkmak yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına işarettir.

Kahve falında bozuk asansöre binmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında biriyle asansöre binmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında dar bir asansöre binmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asansöre binmek ve inmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine işarettir.

Kahve falında asansöre binmek ve kaçmak hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında hastanede asansöre binmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sıkıntılarına ortak olacağına yorulur.

Kahve falında asansöre binmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir