AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz kayısı görmek

Kahve falında kiraz kayısı görmek

Kahve falında kiraz kayısı görmek dinde tartışmaya, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, borçların artacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına delalettir.

Kahve falında kiraz kayısı gördüyseniz:

  • Artık yeni bir sürece adım atmaya hazırlanmalısınız.

Kahve falında kiraz kayısı görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayısı kiraz görmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında kiraz ve kayısı görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayısı ve kiraz görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında daldan kayısı koparmak mülk sahibi olacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalından kayısı koparmak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine inanılır.

Kahve falında olgun kayısı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayısı çekirdeği kırmak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir