AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz ve kayısı görmek

Kahve falında kiraz ve kayısı görmek

Kahve falında kiraz ve kayısı görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, hayata küsecek duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kiraz ve kayısı gördüyseniz:

  • Üzerinizde baskı uygulayan kişiler nedeniyle önemli değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında kayısı ve kiraz görmek olmayacak hayallere kapılacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine işarettir.

Kahve falında kiraz ve kayısı görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kiraz kayısı görmek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kayısı kiraz görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış kayısı görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında kayısı çekirdeği yemek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kuru kayısı görmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında kayısı ağacının çiçek açtığını görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir