AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından kayısı koparmak

Kahve falında dalından kayısı koparmak

Kahve falında dalından kayısı koparmak çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalından kayısı koparmak gördüyseniz:

  • Gayrimenkul konuları veya ev ya da ailenizle bağlantılı konular, mantıklı olmanız durumunda sizin yararınıza ilerleyebilir.

Kahve falında dalında kayısı yemek aksine daha da zorlaştıracağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine tabir olunur.

Kahve falında dalından kayısı toplamak zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine işarettir.

Kahve falında dalında kayısı görmek üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalından kayısı yemek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalından kayısı koparıp yemek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalından kayısı koparmak kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kayısı fidanı dikmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru kayısı yemek görmek girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir