AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayısı ve kiraz görmek

Kahve falında kayısı ve kiraz görmek

Kahve falında kayısı ve kiraz görmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, daha kötü günler yaşayacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına işarettir.

Kahve falında kayısı ve kiraz gördüyseniz:

  • Ya maddi açıdan güçlenecek vya da işinizde terfi edeceksiniz.

Kahve falında kayısı kiraz görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kiraz kayısı görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında kayısı ve kiraz görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kiraz ve kayısı görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçtan kayısı toplamak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sıkıntılarını aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayısı kompostosu görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, yaşamının tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çağla kayısı görmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalettir.

Kahve falında tatlı kayısı yemek kazancından başkalarına da vereceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir