AnaSayfa / Genel / Kahve falında olgun kayısı görmek

Kahve falında olgun kayısı görmek

Kahve falında olgun kayısı görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında olgun kayısı gördüyseniz:

  • Şaibeli hareketleri olan kişiler veya gizli kapaklı işler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında olgun kayısı toplamak vefa göstereceğine, özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında olgunlaşmış kayısı toplamak zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında olgun kayısı görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında olgunlaşmış kayısı görmek çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında olgun kayısı yemek hayatını ailesine adayacağına, isteklerini yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında olgunlaşmamış kayısı görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, ekmeğinin azalmayacağına delalet eder.

Kahve falında olgunlaşmamış kayısı yemek rakiplerini geride bırakacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmamış elma görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir