AnaSayfa / Genel / Kahve falında daldan kayısı koparmak

Kahve falında daldan kayısı koparmak

Kahve falında daldan kayısı koparmak engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, şansının döneceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında daldan kayısı koparmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz bazı ciddi bağlantılar kurabilir, kadınsanız bir erkekten teklif alabilirsiniz.

Kahve falında daldan kayısı koparmak hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında daldan kayısı toplamak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına tabir olunur.

Kahve falında daldan kayısı yemek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalda kayısı görmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına delalet eder.

Kahve falında denize dip dalmak huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında dalda elma görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun dibine dalmak kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında daldan dala uçmak yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir