AnaSayfa / Genel / Kahve falında kir ovmak

Kahve falında kir ovmak

Kahve falında kir ovmak onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kir ovmak gördüyseniz:

  • Kötü konuşmaktan başka kendi sırlarınızı da ağzınızdan kaçırabilirsiniz.

Kahve falında kir ovmak rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacak ovmak güven kaybı yaşanacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırt ovmak anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında tarhana ovmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin sırtını ovmak telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine alamet eder.

Kahve falında ayaklarını ovmak sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtı ovmak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lavabo ovmak bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir