AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sırtını ovmak

Kahve falında birinin sırtını ovmak

Kahve falında birinin sırtını ovmak zinaya ve yasak olana uzak duracağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, hasadının tarlasında kalacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine delalettir.

Kahve falında birinin sırtını ovmak gördüyseniz:

  • Kurallara uymamanız durumunda sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında birinin sırtını ovmak maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırt ovmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına yorulur.

Kahve falında sırtını ovmak itibarını zedeleyeceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sırtı ovmak maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında tencere ovmak bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına inanılır.

Kahve falında ayak ovmak bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına yorulur.

Kahve falında lavabo ovmak ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine delalettir.

Kahve falında bacak ovmak çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, işlerinde çok başarılı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir