AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça kına koymak

Kahve falında saça kına koymak

Kahve falında saça kına koymak bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına işarettir.

Kahve falında saça kına koymak gördüyseniz:

  • Kendi koşullarınızda diretebilecek pozisyondasınız.

Kahve falında saça kına koymak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kına koymak işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında saçına kına yakıldığını görmek şansın kapanacağına, hastalıklarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında saçta kına yakmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saça kına sürmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında saçına kına sürmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında saçındaki kınayı yıkamak sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine inanılır.

Kahve falında saça kına yakıldığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir