AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal koymak

Kahve falında bal koymak

Kahve falında bal koymak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, şansının ve bahtının açık olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, kederleneceğine işaret eder.

Kahve falında bal koymak gördüyseniz:

  • Rahatlamanızda fayda var.

Kahve falında bal koymak ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suya çiçek koymak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolaba et koymak şansın ve bahtın da açılacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına işarettir.

Kahve falında çantaya para koymak olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksıya toprak koymak dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına işarettir.

Kahve falında bir çocuğa isim koymak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurt koymak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine inanılır.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe isim koymak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir