AnaSayfa / Genel / Kahve falında kese altın görmek

Kahve falında kese altın görmek

Kahve falında kese altın görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine delalettir.

Kahve falında kese altın gördüyseniz:

  • Yeni bir etaba geçen plan veya projelerinizi hareketlendirme fırsatını kaçırmamalısınız.

Kahve falında bir kese altın almak kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine yorulur.

Kahve falında altın dolu kese görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kese dolusu altın görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına yorulur.

Kahve falında kese altın görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine rivayet eder.

Kahve falında altın kese görmek mirasa, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı kese içinde altın görmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bi kese altın görmek manevi olarak ferahlayacağınıza, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın kesesi görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, paslı bir çiviye basabileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir