AnaSayfa / Genel / Kahve falında kimsesiz kalmak

Kahve falında kimsesiz kalmak

Kahve falında kimsesiz kalmak ekonomik gücün çoğalacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine yorulur.

Kahve falında kimsesiz kalmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı boş geçirmek yerine yeni aktivitelere eğilim göstermenizde fayda var.

Kahve falında kimsesiz kalmak hızlanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü bir kimseyi görmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş bir kimseyle konuşmak herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık kimse görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş kimseyle konuşmak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü kimseyi diri görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, karlı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kimseyi gelinlikle görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kimseyi hasta görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir