AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın bacağında kıl görmek

Kahve falında kadın bacağında kıl görmek

Kahve falında kadın bacağında kıl görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın bacağında kıl gördüyseniz:

  • Yapacağınız konuşmalar esnasında yararlı bilgiler edinebilir ya da yeteneklerinizi gösterebileceğiniz aktivitelere katılarak devamında fayda sağlayacak olaylara şahit olabilirsiniz.

Kahve falında bir kadının bacaklarını kıllı görmek çok büyük atılımlar yapılacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine delalettir.

Kahve falında kadının bacağını kıllı görmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, helal rızık yiyeceğine delalet eder.

Kahve falında kıllı kadın bacağı görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında bir kadının bacaklarında kıl görmek anne duasının açılacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına işarettir.

Kahve falında kadın bacağında kıl görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının bacaklarını kıllı görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine delalettir.

Kahve falında kadının bacağında kıl görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kıllı bacak görmek gelişiminin hız kazanacağına, küs arkadaşların barışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir