AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini tartmak

Kahve falında kendini tartmak

Kahve falında kendini tartmak zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine delalettir.

Kahve falında kendini tartmak gördüyseniz:

  • İyi bir arkadaşınızla, aile üyelerinizden bazılarıyla veya partnerinizle aranızda güven ya da anlayış sorunlarına bağlı problemler oluşabilir.

Kahve falında muz tartmak şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında et tartmak zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yeni bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süt tartmak daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek tartmak başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında patates tartmak işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilo tartmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında un tartmak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine rivayet eder.

Kahve falında altın tartmak ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir