AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü yanık görmek

Kahve falında yüzünü yanık görmek

Kahve falında yüzünü yanık görmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, şansın yüzüne güleceğine işarettir.

Kahve falında yüzünü yanık gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan evli bir kadına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında yanık yüzlü insanlar görmek sorunların elbirliği ile aşılacağına, övgü dolu sözler işiteceğine yorulur.

Kahve falında başkasının yanık yüzünü görmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının yüzünü yanık görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanık yüzlü birini görmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünde yanık görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünün yanık olduğunu görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına delalettir.

Kahve falında yüzü yanık kadın görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına alamet eder.

Kahve falında yanık insan yüzü görmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir