AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yüz görmek

Kahve falında siyah yüz görmek

Kahve falında siyah yüz görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yüz gördüyseniz:

  • Sözünüzü geri almak yerine, gülüp geçmenizde fayda var.

Kahve falında yüzünde siyah kıl çıktığını görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde siyah leke görmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünü siyah görmek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yüzlü adam görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde siyah kıl görmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünün yarısını siyah görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzündeki siyah noktaları sıkmak büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünde siyah ben görmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir