AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiloduna çiş yapmak

Kahve falında kiloduna çiş yapmak

Kahve falında kiloduna çiş yapmak maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kiloduna çiş yapmak gördüyseniz:

  • Duygularınızın önüne geçmenizde engeller olabilir.

Kahve falında kiloduna çiş yapmak yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında kiloduna kaka yapmak sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında eline çiş yapmak bekarlar için mutlu bir karşılaşma, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına alamet eder.

Kahve falında çiş yapmak üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına inanılır.

Kahve falında halının üzerine çiş yapmak falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sürekli çiş yapmak çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına işarettir.

Kahve falında balkonda çiş yapmak hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ortalığa çiş yapmak tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir