AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiloduna kaka yapmak

Kahve falında kiloduna kaka yapmak

Kahve falında kiloduna kaka yapmak günahların da affolacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, huzuru yakalayacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında kiloduna kaka yapmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemekten, değişiklikler yapmaktan veya yeni şeyler öneren kişilere kulak vermekten çekinmeyin.

Kahve falında kiloduna kaka yapmak karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, adının ülke dışında yayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kiloduna çiş yapmak gerginliğin biteceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıya kaka yapmak zorlukların kolayca aşılacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına alamet eder.

Kahve falında sürekli kaka yapmak sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kaka yapmak ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok kaka yapmak kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında denize kaka yapmak işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına işaret eder.

Kahve falında kaka yapmak ve temizlemek huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir