AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilo alan birini görmek

Kahve falında kilo alan birini görmek

Kahve falında kilo alan birini görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, mahsullerin fazlalaşacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kilo alan birini gördüyseniz:

  • Kendi işlerinize konsantre olmanızda fayda var.

Kahve falında kilo alan birini görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını kilolu görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilosunu tartmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini kilo almış görmek daima zinde ve genç kalacağına, paraya ve mala kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini çok kilolu görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kilodunu başkasına vermek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın kilodu giymek aksiliklerin son bulacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kiloduna işediğini görmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir