AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiloduna işediğini görmek

Kahve falında kiloduna işediğini görmek

Kahve falında kiloduna işediğini görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, saygınlığa, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, sohbetinin bozulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında kiloduna işediğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda sizi teşvik eden ya da baştan çıkartmaya çalışan kişiler zamanınızı boşa harcamanıza veya ekstra masraflara neden olabilir.

Kahve falında kiloduna işediğini görmek mevki kazanacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini kilolu görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, ayağa kalkacağına işarettir.

Kahve falında eşini kilolu görmek tövbelerinin karşılık bulacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kişiyi kilo almış görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını kilolu görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınının kilo aldığını görmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kilolu insan görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, maddi gücünün azalacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini kilolu görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir