AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını kilolu görmek

Kahve falında arkadaşını kilolu görmek

Kahve falında arkadaşını kilolu görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, çözümlere kavuşacağına, çalışmaların beğeni almayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını kilolu gördüyseniz:

  • Kibarca içinde yer almazsınız olur biter, kendinize sorun etmeyin.

Kahve falında arkadaşının kilo verdiğini görmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kilo vermiş görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını kilo almış görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının kilo aldığını görmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, sağlık ve şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı kilolu görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını kilolu görmek Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilo vermiş birini görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında başkasının kilo verdiğini görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir