AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilodunu başkasına vermek

Kahve falında kilodunu başkasına vermek

Kahve falında kilodunu başkasına vermek hayatını yoluna sokacağına, hayırla yad etmeye, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilodunu başkasına vermek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde kırgınlıklar olabilir.

Kahve falında kadın kilodu giymek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına işarettir.

Kahve falında kiloduna kaka yapmak kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında oğlunu kilolu görmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına delalettir.

Kahve falında kişiyi kilo almış görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kilo alan birini görmek bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kilo vermek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında kilonu görmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına inanılır.

Kahve falında birini çok kilo almış görmek fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir