AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini çok kilolu görmek

Kahve falında kendini çok kilolu görmek

Kahve falında kendini çok kilolu görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hayatının zorlaşacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, hayallere kavuşulacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, ondan kazanç elde edeceğine, kafasını rahatlatacağına inanılır.

Kahve falında kendini çok kilolu gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir değişiklik sizi hazırlıksız yakalayabilir.

Kahve falında kadın kilodu giymek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kilo ölçmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, çözüm yolları bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi kilo almış görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğini kilolu görmek çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kilolu birini zayıf görmek kazancın gittikçe artacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kilo verdiğini görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında zayıf birinin kilo aldığını görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına delalettir.

Kahve falında kilo tartılmak cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir