AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllı organ görmek

Kahve falında kıllı organ görmek

Kahve falında kıllı organ görmek hayaller kurulacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kıllı organ gördüyseniz:

  • Fırsatlar söz konusu olsa da, pek çoğu henüz tam olarak hazır görünmüyor.

Kahve falında erkek organını kıllı görmek kazancın yetmez olacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında kadın organını kıllı görmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine inanılır.

Kahve falında erkek organında kıl görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın organı kıllı görmek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında kıllı erkek organı görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üreme organında kıl görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında kadınlık organında kıl görmek geçim kolaylığı içinde olacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıllı organ görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir