AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudun kıllarını temizlemek

Kahve falında vücudun kıllarını temizlemek

Kahve falında vücudun kıllarını temizlemek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, gönlündeki gibi sevileceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında vücudun kıllarını temizlemek gördüyseniz:

  • Dost kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı farklı davrandığını görerek üzülebilirsiniz.

Kahve falında vücudundaki kılları temizlemek uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına yorulur.

Kahve falında vücudunun kıllarını temizlemek elinin bollaşmasına vesile olacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına işaret eder.

Kahve falında vücut kıllarını temizlemek vaaz ve nasihate, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında vücudunda kıl temizlemek o şekilde bir çözüm bulacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudundaki kılları temizlediğini görmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında vücut kılı temizlemek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudun kıllarını temizlemek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında vücuttan kıl temizlemek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir