AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın vücudunda kıl görmek

Kahve falında kadın vücudunda kıl görmek

Kahve falında kadın vücudunda kıl görmek karlı çıkacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, hayırlı günlerin geleceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın vücudunda kıl gördüyseniz:

  • Yeni teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında kadın vücudunda kıl görmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudu kıllı kadın görmek büyük bir özgüven kazanılacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına inanılır.

Kahve falında kıllı kadın vücudu görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudundan kıl çekmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine inanılır.

Kahve falında vücuttan kıl çıkarmak elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına inanılır.

Kahve falında tüm vücudu kıllı görmek yüklü miktarda para kazanacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücuttaki kılları kesmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında vücudunda siyah kıllar görmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, çok eğleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir