AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllı ayak görmek

Kahve falında kıllı ayak görmek

Kahve falında kıllı ayak görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine delalettir.

Kahve falında kıllı ayak gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam ediyor.

Kahve falında ayaklarını kıllı görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına işarettir.

Kahve falında ayağının altında kıl çıktığını görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, kavgaların büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarının kıllandığını görmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine işaret eder.

Kahve falında ayak parmaklarında kıl görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına yorulur.

Kahve falında ayağının altında kıl görmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına alamet eder.

Kahve falında ayak tabanında kıl görmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında ayağında kıl çıktığını görmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında ayak parmaklarını kıllı görmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir