AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarını kıllı görmek

Kahve falında ayaklarını kıllı görmek

Kahve falında ayaklarını kıllı görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında ayaklarını kıllı gördüyseniz:

  • Yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Kahve falında ayakları kıllı görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında ayak parmağında kıl görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklarında kıl görmek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında ayaklarının kıllandığını görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında ayak altında kıl görmek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına delalettir.

Kahve falında ayak kıllarını görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarında kıl görmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına yorulur.

Kahve falında ayağın altında kıl görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir