AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak parmaklarında kıl görmek

Kahve falında ayak parmaklarında kıl görmek

Kahve falında ayak parmaklarında kıl görmek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarında kıl gördüyseniz:

  • Kafanızdaki şüpheleri veya endişeleri bir kenara bırakın.

Kahve falında ayak parmağında kıl görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında ayak parmaklarını kıllı görmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında ayak parmaklarında kıl görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına delalettir.

Kahve falında parmak kılı görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmaklarda kıl görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el parmaklarında kıl görmek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıllı parmak görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmağında kıl görmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, planlı ve programlı davranacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir