AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarının kıllandığını görmek

Kahve falında ayaklarının kıllandığını görmek

Kahve falında ayaklarının kıllandığını görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayaklarının kıllandığını gördüyseniz:

  • Bazı hedeflerinize ulaşmanıza yardımı dokunacaksa yardım istemekten çekinmeyin.

Kahve falında ayaklarında kıl görmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak kıllarını kesmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında ayak kıllarını görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak kılı kesmek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında ayak kılı görmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağında kıl çıktığını görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak altında kıl görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarda kıl görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir