AnaSayfa / Genel / Kahve falında avret yeri kıllı görmek

Kahve falında avret yeri kıllı görmek

Kahve falında avret yeri kıllı görmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında avret yeri kıllı gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında avret yeri kıllı görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avret yerinin kıllı olduğunu görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi avret yerini kıllı görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının avret yerini kıllı görmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının avret yerini kıllı görmek insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına delalet eder.

Kahve falında kıllı avret yeri görmek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın avret yerini kıllı görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına delalettir.

Kahve falında avret yerinin kıllarını temizlemek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir