AnaSayfa / Genel / Kahve falında avret yerini kıllı görmek

Kahve falında avret yerini kıllı görmek

Kahve falında avret yerini kıllı görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına yorulur.

Kahve falında avret yerini kıllı gördüyseniz:

  • Kariyerinizi ilgilendiren konularda ani tepkiler vermekten ya da ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında avret yerinin kıllarını temizlemek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına işarettir.

Kahve falında avret yerinin kıllı olduğunu görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine delalet eder.

Kahve falında kadının avret yerini kıllı görmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında kadın avret yerini kıllı görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avret yeri kıllı görmek istediği projeleri yapamayacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına delalettir.

Kahve falında avret yerini kıllı görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında kıllı avret yeri görmek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi avret yerini kıllı görmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir