AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının avret yerini kıllı görmek

Kahve falında başkasının avret yerini kıllı görmek

Kahve falında başkasının avret yerini kıllı görmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, eline geçen malları tutamayacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine yorulur.

Kahve falında başkasının avret yerini kıllı gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya maddi başlıklı konularda duygularınızı açıkça paylaşmanız gerekebilir.

Kahve falında avret yerinin kıllı olduğunu görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yaptığı işte sivrileceğine rivayet eder.

Kahve falında avret yerini kıllı görmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında avret yeri kıllı görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında kadın avret yerini kıllı görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere işaret eder.

Kahve falında kadının avret yerini kıllı görmek ona şifa olmayacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının avret yerini kıllı görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi avret yerini kıllı görmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kıllı avret yeri görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir