AnaSayfa / Genel / Kahve falında avret yerinin kıllarını temizlemek

Kahve falında avret yerinin kıllarını temizlemek

Kahve falında avret yerinin kıllarını temizlemek işlerin düzeleceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, onlara doyasıya sarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avret yerinin kıllarını temizlemek gördüyseniz:

  • Çevrenizde kaba veya sorun çıkartmaya eğilimli kişiler olabilir, onları affederseniz, puan kazanabilirsiniz.

Kahve falında avret yerinin kıllarını temizlemek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avret yeri temizlemek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında avret yerini temizlemek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında kendi avret yerini temizlemek güzel günlerine gölge düşeceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına işarettir.

Kahve falında avret yeri kıllı görmek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işarettir.

Kahve falında avret yerini kıllı görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına işarettir.

Kahve falında kıllı avret yeri görmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi avret yerini kıllı görmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir