AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının yüzüğünü takmak

Kahve falında arkadaşının yüzüğünü takmak

Kahve falında arkadaşının yüzüğünü takmak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yüzüğünü takmak gördüyseniz:

  • Hamlenizi yapmaktan çekinmeyin.

Kahve falında arkadaşının yüzüğünü takmak çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşına yüzük takmak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahtadan yüzük takmak yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden yüzük alıp takmak çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taşlı yüzük takmak özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki yüzük takmak sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında hac yüzüğü takmak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın bilezik ve yüzük takmak kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir