AnaSayfa / Genel / Kahve falında hac yüzüğü takmak

Kahve falında hac yüzüğü takmak

Kahve falında hac yüzüğü takmak eski enerjisini bulacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, derde ve kedere düşeceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine yorulur.

Kahve falında hac yüzüğü takmak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler veya bir anlaşma sizi mutlu edebilir.

Kahve falında hac yüzüğü takmak iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hacdan gelen yüzük takmak hayırlı haberler getireceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında hac kolyesi takmak ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, sorunların tamamen biteceğine yorulur.

Kahve falında hac yüzüğü almak saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında hacdan gelen yüzük görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına işaret eder.

Kahve falında hac yüzüğü görmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanla yüzük takmak eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakır yüzük takmak kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, ismini herkese duyuracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir